Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csíkszereda Problémái

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szep kepek...

Veress Domokos,2012.01.02 13:55

En mint Szovata-i lakos keszitek en is ehez hasonlo kepeket- ahogy szoktak mondani egy fecske nem csinal nyarat igy en magam sem tudok valtoztatni egy varos kepen. Erre a munkara kulon emberek kellene legyenek megbizva es folyomatosan tisztitsak a kornyeket- nem eleg egy evben egyszer ossze gyulni es elborzadni a latvanytol.

... csiki lakosnak uzenem aki a helyesirasra hivja fel a figyelmunket, kozben itt egeszen masrol van szo- hogy nezze a felhot, a csillagos eget hogy nehogy eszre vegye a szemetet a laba alatt, tovabbi kellemes setat a szetdombon.

és szeretne megváltozni

ugyancsak csíkí ,2009.10.28 23:21

sztem nagyon jó ötlet egy ilyen oldal, vegyük észre hol lakunk, milyen emberek élnek és próbáljunk jóban odafigyelni egymásra és környezetünkre, mindenki maga dönti el hogy milyenek lássa!!!

mi és a város

csiki lakós:),2009.10.27 22:05

ez a honlap tele van helyesírási hibával...Csíkszereda hosszú í...nem beszélve arról, hogy na...a nyelvezete is hagy kívnánnivalót maga után. és jó lenne figyelni Csíkszereda értékeire, nem pedig a sötét oldalára. így is elég lent van az emberek szemében. A csíkiaknak kellene kicsit jobban értékelni a vrost és látni benne a potenciált